Leave Your Message
about_img

RRETH Grupit Kimton House

Kimton House Co., Ltd. u themelua në vitin 1982 në Hebei. Me 40 vjet përpjekje, ajo është zhvilluar dhe është bërë ofruesi kryesor dhe lideri i tregut të strukturave të çelikut dhe pllakave të reja të ndërtimit në Kinë. Sipërfaqja e përgjithshme e fabrikës është 120000 m2, nga të cilat sipërfaqja e ndërtimit është 80000 m2. Aktualisht, grupi Kimton House ka pajisjet e përpunimit të çelikut të nivelit të avancuar botëror me kapacitet vjetor të përpunimit që arrin 300,000 tonë.
654dade2jm
Këtu ka më shumë se 1600 punonjës, menaxherët e projektit janë 150, Konstruktori janë 15, Konstruktorët e asociuar janë 80, salduesi i certifikuar AWS 70, divizioni i inspektimit të saldimit CWI 3, Inxhinieri Ndërkombëtar i Saldimit IIW 5, Kimton House Group është bashkë-përpiluesi kryesor i 16 standardet kombëtare dhe standardet industriale, dhe zotëron Kualifikimin Kombëtar të Klasës A në Dizajn të Përgjithshëm Arkitekturor, Kualifikimin e Klasës A në Inxhinierinë e Strukturave të Çelikut Dizajn Special, kualifikimin e klasës speciale të prodhimit të strukturave çeliku, kualifikimin e klasës A në kontraktimin profesional për Projektet e strukturave të çelikut dhe certifikata e ISO 9001: Certifikata Ndërkombëtare e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë 2008. BSI-OHSAS18001: 1999 Certifikimi i Sistemit të Menaxhimit të Sigurisë në Punë, Shoqata e Strukturave të Çelikut të Shteteve të Bashkuara certifikimi AISC, prodhuesit evropianë të saldimit DIN-1880certificationS, certification4, .