Leave Your Message
010203

Produkt me shitje të nxehtë

Sistemet e produkteve të Kimton House janë kryesisht si më poshtë: sistemi i strehimit të strukturës së çelikut, sistemi i strukturave të çelikut me shumë (ultra) të larta, struktura çeliku e fabrikës.

01

Tona
Avantazhi

Sistemet e produkteve të Kimton House janë kryesisht si më poshtë: sistemi i strehimit të strukturës së çelikut, sistemi i strukturave të çelikut me shumë (ultra) të larta, sistemi i strukturave të çelikut të bimëve, sistemi i strukturës hapësinore me hapësirë ​​të madhe si tubacionet dhe korniza, sistemi i strukturave të posaçme prej çeliku, i parafabrikuar shtëpi, shtëpi kontejneri, panele sanduiç dhe sistem të ri materialesh ndërtimi.

lso9001

Është e rëndësishme të sigurohen certifikata përkatëse për nevoja të ndryshme të klientëve.

avantazh
about_img

Profili i Kompanisë

Kimton House Co., Ltd. u themelua në vitin 1982 në Hebei. Me 40 vjet përpjekje, ajo është zhvilluar dhe është bërë ofruesi kryesor dhe lideri i tregut të strukturave të çelikut dhe pllakave të reja të ndërtimit në Kinë. Sipërfaqja e përgjithshme e fabrikës është 120000 m2, nga të cilat sipërfaqja e ndërtimit është 80000 m2. Aktualisht, grupi Kimton House ka pajisjet e përpunimit të çelikut të nivelit të avancuar botëror me kapacitet vjetor të përpunimit që arrin 300,000 tonë.

Shiko më shumë
rreth nesh

Produkt karakteristik

Sistemet e produkteve të Kimton House janë kryesisht si më poshtë: sistemi i strehimit të strukturës së çelikut, sistemi i strukturave të çelikut me shumë (ultra) të larta, struktura çeliku e fabrikës.

Ju lutemi na kontaktoni për bashkëpunim

Ne krenohemi që ofrojmë shërbime në kohë, të besueshme dhe të dobishme.