Leave Your Message
about_img

ЗА Kimton House Group

Kimton House Co., Ltd. е основана во 1982 година во Хебеј. Со 40 години напори, таа се разви и стана главен снабдувач и лидер на пазарот на челични конструкции и нови градежни табли во Кина. Вкупната површина на фабриката е 120000м2, од кои градежната површина е 80000 квадратни метри. Во моментов, групата Kimton House располага со опрема за обработка на челик на напредно светско ниво со годишен капацитет за обработка кој достигнува 300.000 тони.
654 dade2jm
Овде има повеќе од 1600 вработени, проект менаџери се 150, конструктор се 15, придружни конструктори се 80, AWS сертифициран заварувач 70, CWI оддел за инспекција за заварување 3, IIW International Welding Engineer 5, Kimton House Group е главниот ко-компајлер на 16 национални стандарди и индустриски стандарди и поседува Национална квалификација од класа А во архитектонски општ дизајн, квалификација од степен А во инженерство на челични конструкции Специјален дизајн, специјална квалификација за производство на челични конструкции, квалификација од класа А во професионални договори за Проекти за челични конструкции и сертификат за ISO 9001: 2008 Меѓународен сертификат за систем за управување со квалитет. .